chess.fkj.dk

 

 

17-10-2015: Slutspils-video'er
Jeg har lagt min samlig at slutspils-video'er på nettet. De var oprindelig kun lavet til eget brug, men efter at have set en del af dem, syntes jeg godt at de kunne offentliggøres.

28-11-2004: Skak i radioen som desktop præsentationer
Vi kan sikkert alle huske dengang der var skak i radioen. Og de lidt ældre af os, kan sikkert huske Palle Arleth der i 70-erne gjorde skak til et fast indslag i radioen. Ved sin død efterlod Palle Arleth en større samling af råbånd, med optagelser han havde brugt til at lave sine udsendelser. Jeg har med baggrund i disse optagelser eksperimenteret med at gør dem "tidssvarende", ved at bruge specielt deres partigennemgange som lydside på desktop præsentationer, idet jeg har suppleret lydsiden med en billedside. Indtil videre har jeg gjort dette for en række optagelser, som Palle Arleth brugte til at lave en udsendelsesrække han kaldte: "Mit bedste parti".

21-01-2004: Artikel i Skakbladet
Jeg skrev en artikel om "Skak og medier" i Skakbladet nr.1, 2004, der bla. beskriver nogen af mulighederne med online desktop præsentationer. I forbindelse med produktionen af bladet kom en af figurerne desværre med to gange, og en af de figurer der skulle have været med i artiklen kom derfor ikke med. Følgende link viser den manglende figur.

 

Flemming K. Jensen
flemming.k.jensen@gmail.com