Velkommen til DocC#

(C) 2006-2014, Flemming Koch Jensen
Alle rettigheder forbeholdt

 

 

7. maj 2014 Der er lavet en ny menu i JavaScript (ses i øverste venstre hjørne). Der er også lave JavaScript til formatering af kildetekster. Sidstnævnte vil blive indfaset løbende, da det er en omfattende opgave at ændre formateringen på de enkelte sider.
9. november 2007 Under "Desktop præsentationer" er der lavet direkte links til swf-filerne, så man har mulighed for at gemme disse filer og se dem offline.
15. oktober 2007 Under "Desktop præsentationer" er der lavet en gennemgang af to grafiske program eksempler: BeanBreaker og Game of Life.
2. december 2006 DocNet ændrer navn til DocC#. Det betyder at sitet nu kan tilgås med linket: http://doccs.dk

DocNet var nok det bedste af de to navne, fordi det lyder lidt som DotNet, men docnet.dk var optaget og da doccs.dk var ledigt valgte jeg at ændre navnet til DocC#. Jeg har bemærket at jeg selv har en tendens til at kalde det "Doc-Sharp"; hvilket egentlig lyder meget mundret.
11. november 2006 Der er blevet læst korrektur på kapitlet: XML > Sekventiel parsing af XML.
8. november 2006 Der er blevet læst korrektur på kapitlet: XML > Tekst-serialisering (både kapitel, opgaver og vejledende løsninger)
11. oktober 2006 DocNet er nu online, og ligesom DocJava tager udgangspunkt i Java, vil DocNet tage udgangspunkt i .NET Frameworket; hvor det foretrukne programmerings-sprog vil være C#.